Skip to main content

Transport door professioneel transportbedrijf

Je hebt je importauto gevonden en nu moet de auto naar Nederland gebracht worden.

Wij nemen jou al het werk uit handen en brengen jouw import auto zeer snel, en tegen een messcherp tarief, naar Nederland. Dagelijks rijden er meerdere vrachtwagens door Europa om onze auto’s veilig en snel op te halen. Wij werken uitsluitend met vooraf geselecteerde transportfirma’s om er zeker van te zijn dat alles vlekkeloos verloopt.
De doorlooptijd van het internationaal transport (vanuit Duitsland) is maximaal 5 werkdagen.

Eerst je Import auto gaan bekijken?

De meeste klanten kopen tegenwoordig online hun import auto. Met de expertise van Importautokopen.nl is het online kopen bij gerenommeerde autobedrijven makkelijker dan ooit. Maar nog regelmatig gaan onze klanten de auto bekijken bij de buitenlandse dealer. Wij helpen graag om een bezoek afspraak te maken bij het betreffende autobedrijf.

Auto goed bevonden en nu op transport.

Heb je de auto gevonden en ben je overgegaan tot koop dan kunnen wij razendsnel de auto voor je gaan ophalen. Besluit je om toch zelf rijdend de auto te gaan halen dan kunnen wij voor jou een 5-daags kenteken organiseren.

Let op bij verzekerd transport

Met onze speciaal ontwikkelde en unieke allrisk dekking bij transport voor derden kunnen wij jouw auto veiling en goed verzekerd aanbieden. Tegen een kleine vergoeding is jouw auto verzekerd tijdens transport en tijdens de stalling tot aan de uitlevering. Het is in de transportsector gebruikelijk dat je zelf de juiste verzekering regelt. Zonder die verzekering is de auto is in nagenoeg alle gevallen onderverzekerd.

Bij ons betaal je een kleine bijdrage voor onze extra allrisk verzekering: €1,95 per €1.000. Dus voor €39,00 is een auto van €20.000 allrisk verzekerd. Vanaf transport tot en met levering tot aan je voordeur. Eigen risico is €450.

Voordelen transport via professioneel transport bij Importautokopen.nl

  • Allrisk verzekerd transport tegen kleine vergoeding
  • Geen brandstofkosten
  • Geen overnachtingskosten
  • Sneller dan zelf rijden
  • Geen tijdverlies, zelf rijden kost je 1 tot 2 dagen
  • Meestal goedkoper dan zelf rijden
  • Makkelijker en direct te regelen

Wil je jouw importauto naar Nederland transporteren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je automatisch het transportbedrag medegedeeld. Het is voordeliger als je denkt.

Interesse in professioneel transport bij import auto? Neem contact met ons op.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere diensten van ons

Alarm inbouwen

Lees meer

Audio

Lees meer

Alarm klasse 4

Lees meer

Alarm klasse 5

Lees meer