Skip to main content

RDW kenteken

Als je een auto gaat importeren moet je altijd een RDW kenteken aanvragen. Een kenteken van de RDW krijg je zodra je met de auto op keuring bent geweest bij de RDW, de BPM-aangifte hebt gedaan bij de belastingdienst en de BPM hebt betaald.
Met dit kenteken kun je vervolgens de kentekenplaten laten maken bij een erkend producent van GAIK kentekenplaten.

Bij import auto altijd RDW laatste nieuwe kenteken.

Een leuke bijkomstigheid bij een auto importeren is dat je altijd het RDW laatste kenteken krijgt, behalve als de auto oorspronkelijk een Nederlands kenteken heeft gehad (herinvoer). De laatste nieuwe cijfer-letter combinatie op je auto is toch net iets leuker.

Kenteken RDW aanvragen?

Wanneer je gebruik maakt van onze service nemen wij je ook het RDW kenteken aanvragen uit handen. Je hoeft alleen nog maar te kiezen voor normale kentekenplaten of luxe kentekenplaten met opgelegde letters. Wij bezorgen jou de RDW kenteken platen. Ook een witte plaat voor bijvoorbeeld een fietsdrager regelen we er eventueel meteen bij.

Luxe kentekenplaten of normale kentekenplaten?

Zodra je het nieuwe Nederlandse kenteken hebt ontvangen van de RDW kun je de keuze maken om luxe kentekenplaten te kopen. Om van een standaard kentekenplaat een luxe kentekenplaat te maken, worden er kunststof cijfers en letters op de geperste cijfers en letters vastgemaakt.

De meeste mensen kiezen voor de standaard platen, maar in het luxere en sportievere segment wordt er vaker gekozen voor de luxe kentekenplaten.

Hulp bij kenteken aanvragen bij import.

Het RDW kentekenbewijs aanvragen in combinatie met het importeren van de auto is toch een heel proces. En omdat het niet iets is wat je dagelijks doet, komt er best veel op je af. Laat je daarom bijstaan en begeleiden door een ervaren team.
Importautokopen.nl. Jij kiest de auto, wij regelen de rest.

Heb je jouw importauto gevonden op internet? Plak hieronder de URL van jouw gevonden import auto pagina.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere diensten van ons

Alarm inbouwen

Lees meer

Audio

Lees meer

Alarm klasse 4

Lees meer

Alarm klasse 5

Lees meer