Skip to main content

Banden en velgen

Tegenwoordig worden de auto’s vaak voorzien van zomer- en winterbanden. Deze wordt dan gewisseld in het najaar en in het voorjaar. Soms worden alleen de banden gewisseld maar vaak ook worden er gehele sets gewisseld, dus de banden en de velgen.

Wij kunnen jouw auto voorzien van zowel nieuwe zomer- als winterbanden, met of zonder extra velgen. Zodra de auto bij ons binnenkomt worden alle banden en velgen gecontroleerd. Wij bekijken het profiel en beschadigingen van zowel de banden als de velgen. Als er bijzonderheden zijn dan zullen wij dit direct aan je melden.
Met Importautokopen.nl weet je zeker dat de banden en velgen in orde zijn.

Alle merken velgen en banden

Wanneer je liever een mooie andere set velgen wilt kopen dan kun je daarvoor bij ons terecht. Wij kunnen bijna alle merken banden en velgen leveren. Zowel origineel van de fabrikant als after-market. Zowel zomerbanden als winterbanden. Met stalen velgen of met mooie aluminium velgen.

Velgenreparatie

Het komt regelmatig voor dat een velg beschadigd is. Bijvoorbeeld door het raken van een stoeprand bij het inparkeren.
Wij beschikken over de modernste apparatuur om velgenreparaties uit te voeren. Mocht een velg beschadigd zijn dan kunnen wij die tegen een scherp tarief herstellen.

Zeker bij grotere maten velgen is repareren veel gunstiger dan nieuwe kopen.

Interesse in het inbouwen van een autoalarm klasse 3? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.