Skip to main content

Poetsen auto

Als we je import auto aan je overhandigen hoe leuk is het dan dat jij en de auto shinen. Tijdens het internationale transport en de opslag wordt de auto vaak erg vies. Wij streven ernaar om zo goedkoop mogelijk de auto voor jou op Nederlands kenteken te krijgen en dus geven we jou de keuze of je de auto gepoetst geleverd wil krijgen.

Met onze professionele aanpak kunnen we je auto middels diverse poetsmethodes voorzien.

  • Reiniging pakket I: Een handwasbeurt exterieur , stofzuigen en ramen waardoor je auto heel netjes wordt bieden we aan voor €75,00 ex btw.
  • Reiniging  pakket II: Een handwasbeurt exterieur , stofzuigen en ramen, interieur reinigen en stoelbekleding reinigen bieden wij aan voor  €125 ex btw.
  • Reiniging  pakket III: Volledig showroom gereed maken. Het  professioneel reinigen van het exterieur en interieur van de auto is een behoorlijke arbeidsintensieve klus en kost €195 ex btw.
  • Waxoyl behandeling kost €235 ex btw dit komt bovenop pakket III “professioneel reinigen”.

Als je zelf de auto gaat poetsen doe dit dan direct als de auto aan je geleverd is. Zeker in de winterperiodes kunnen de auto’s tijdens transport erg vuil worden en zijn dan vaak van strooizout voorzien die snel verwijderd moet worden.

Een goede behandeling is een Waxoyl behandeling. Waxoyl is een hoogglans lakverzegeling. Een transparante en zeer glanzende behandeling ter bescherming van gelakte oppervlakten tegen agressie van buitenaf. De lak wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen en strooizout.

Mooier en beter kan je je nieuwe importauto niet beschermen.

Wij zijn een erkende auto-importeur, al jarenlang.
Wij noemen ons écht een specialist, want dat hebben we bewezen.

Interesse in het laten poetsen van jouw auto? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere diensten van ons

Alarm inbouwen

Lees meer

Audio

Lees meer

Alarm klasse 4

Lees meer

Alarm klasse 5

Lees meer